Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej xXx jagoda jagoda (3383 niezalogowanych)
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
wiem, ze dostane pod choinke "the last of us" na ps3, wiem, ze nie jest to najnowsza gierka, ale juz sie ciesze (sama sobie zreszta sobie ja kupilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
moze jest ktos chetny na wypozyczenie-wymiane gierek? nie na zawsze, ale powiedzmy... 2-3 tygodnie? mam sporo na ps3, Xbox 360 i nintento wii (na starsze konsole tez, ale nie sadze, ze ktos jeszcze chomikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Czesio a co wedlug ciebie jest pozytecznym zajeciem gdy juz nabije sie pelen flexi tid wyrobi w tygodniu max overtid lub tez akurat nie ma opcji na overtid? Weekendami oczywiscie mozna degustowac etanol lecz czasem coniektorzy wola oszczedzic sobie ten 1000 NOK w monopolu lub kilka tysiecy w pubie co weekend i go zainwestowac. Granie podobnie jak lowienie ryb to pozyteczna rozrywka obniza koszta spedzania wolnego czasu (o ile ktos tak nie lowi ze co rzut urywa przynete i 100 schodzi na jedno lowienie ) gdy i tak trzeba byc w Norwegii wiec nieda sie robic nic ciekawego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Arkadiusz Żurawski
(ArkadiuszZurawski)
Wiking
Ja też gram w gry przeglądrakowe i ogólnie w MMO. Mam fajną stronkę na której jest masa gier : www.kopalniammo.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok